Fotoğraf ve Dijital Baskı ve Görüntüleme Sistemleri Fuarı


Fotoğraf ve Dijital Baskı ve Görüntüleme Sistemleri
>> PhotoPlus 19-22 Mart 2009 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek. Fotoğraf ve video görüntüleme dijital baskı sistemleri sektörü , PhotoPlus fuarı ile 2009 yılına damgasını vuracak. Sektöründeki bu günün ve geleceğin teknolojilerinin buluşma noktası olacaktır.
>> PhotoPlus fuarında Profesyonel aktiviteler , Seminerler Stüdyo çekim imkanları ve Sürpriz Sanatçıların Sergi ve Söyleşileriyle ticari ve tanıtım alanlarında tüm zamanların en etkin fuarı olacaktır.
Ürün grupları : Fotoğraf makineleri , kameralar , video kayıt ve oynatma cihazları ,scannerler ve kameralı cep telefonları,Lensler, filtreler, dürbünler optik ve profesyonel cihazlar Görüntü saklama sistemleri,hafıza kartları, Görüntü işleme ve üretim sistemleri Kiosk mini lap ekipmanları üretim gereçleri. Projektorler, monitörler printerler. Albüm,çerçeve,çanta,kablo,piller ve şarj cihazları . Stüdyo dekorasyon ekipman ve profesyonel aydınlatma Medya görüntüleme sistemleri , medya sunum teknolojileri. Görüntüleme sistem sağlayıcıları.
-YARIŞMA-
19 -22 Mart 2009 tarihleri arasında düzenlenecek PhotoPlus' 09, Fotoğraf, Dijital Baskı ve Görüntüleme Sistemleri fuarı sırasında düzenlenecek etkinliklerden olan PhotoPlus 1. ulusal fotoğraf yarışması detayları aşağıda bilginize sunulmuştur.
Konu: İstanbulİstanbul. Doğal güzellikleri, insanları, efsaneleri, tarihi, tarihi eserleri, binlerce yıllık geçmişi, eski ve yeni semtleri, güzellikleri , kısaca her şeyi ile İstanbul şehri yarışmamızın konusu.
SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ
1. Coşkun Aral Fotoğraf Sanatçısı
2. H. Nadir Ede Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi
3. Niko Guido Fotoğraf Sanatçısı
4. Mehmet Günyeli Fotoğraf Sanatçısı
5. İzzet Keribar Fotoğraf Sanatçısı
Yarışma Ödülleri
Birincilik Ödülü : 5000 YTL
ikincilik Ödülü : 3000 YTL
Üçüncülük Ödülü :1500 YTL
Mansiyon : 500 YTL ( 3 adet)
Sergileme : 30 Adet
Son Başvuru Tarihi: 23 Şubat 2009 Sonuçların açıklanması, sergi ve ödül töreni: 19 Mart 2009

Yorumlar