'Kaçırılmayacak Anlar' Fotoğraf Yarışması

Atlas'tan "Kaçırılmayacak Anlar" Fotoğraf Yarışması

Atlas, Duracell işbirliğiyle tüm fotoğrafseverlerin katılabileceği bir yarışma düzenliyor. Konu sınırlaması olmayan bu yarışmada katılımcılar, diledikleri şeyi fotoğraflayıp Atlas'a gönderebilecekler. Tüm fotoğraflar, 18 Eylül 2007 Salı akşamına kadar Atlas'a ulaşmış olmalıdır.

Yarışma Koşulları

  • Yarışmaya katılacak fotoğraflar için konu: 'Kaçırılmayacak Anlar'.
  • Her fotoğrafçı en fazla beş adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir. Bu fotoğrafların daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış olması gerekmektedir.
  • Yarışmaya sadece dijital fotoğraflar kabul edilmektedir. Dijital fotoğrafların çözünürlüğü 200 piksel/inç ve fotoğrafın uzun kenarı 20 santimetre olmalıdır.
  • Fotoğraflar CD'ye kaydedilerek posta adresine ya da Atlas'ın e-posta adresine (atlas@doganburda.com) gönderilebilir.
  • Fotoğraflar en az dört, en çok altı harften oluşan bir rumuz ile (KARA, CANDAN gibi) isimlendirilmelidir. Birden fazla fotoğraf ile katılacak fotoğrafçılar, her fotoğraf için rumuzun sonuna fotoğraf sıra numarasını (KARA01, CANDAN03 gibi) eklemelidir.
  • Fotoğraflar üzerinde ışık, kontrast, renk gibi temel düzeltmeler dışında photoshop ve benzeri yazılımlarla yapılan müdahale ve efektler kabul edilmeyecektir. Bu tür uygulamaların yapıldığı belirlenen fotoğraflar yarışma dışı bırakılacaktır.
  • Yarışmaya gönderilen fotoğraflar geri gönderilmeyecektir.

    Yarışma Takvimi:

    Tüm fotoğraflar, 18 Eylül 2007 Salı akşamına kadar Atlas'a ulaşmış olmalıdır. Sonuçlar Atlas'ın Ekim 2007 sayısında duyurulacaktır.

    Katılım Formu

    Yarışmaya katılacak fotoğrafseverlerin Atlas'ın internet sitesi www.kesfetmekicinbak.com'da bulunan katılım formunu doldurup fotoğraflarla birlikte göndermesi gerekiyor.

    Adres:

    CD'ye kaydedilerek gönderilecek fotoğraflar için
    Atlas Dergisi Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli İSTANBUL
    E-posta yoluyla gönderilecek fotoğraflar için atlas@doganburda.com

    ÖDÜLLER

    Yarışmada birinci olacak fotoğrafçı, Duracell tarafından Hewlett Packard Photosmart M627 model 7 milyon piksel görüntü kalitesine sahip fotoğraf makinasıyla ödüllendirilecek. İlk üç sıraya giren fotoğrafçılar bir yıllık Duracell pil ve bir yıllık Atlas aboneliği kazanacak. Dereceye giren eserler, Atlas'ın Ekim 2007 sayısında yayımlanacak.

  • Yorumlar