Askerden abim gelmiş bahçede bir ortam havası...

Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi abim askerden izne geldi tam 23 gün buralarda takılacak.İzne gelmesi tam bir şanstı ama neyse artık önemli olan burda olması.Gelişi baya maceralı oldu...Sırf izne getirebilmek için kendi adıma düğün davetiyesi bastırdık (katkılarından dolayı sn.darqelf ' e yani serhat'a burdan teşekküretmek lazım).Neyse biz tamam kesin gelcek bu iş oldu dedik ama olmamış bölük komutanı izin vermemiş.
Babam bunun üzerine K.Maraş'ın yolunu tuttu.Komutanlarıyla konuştu bi 10 gün izin ayarlayabilmek için ama oda nafile yine olmadı...Babam geri döndü mecburen Maraş'tan..Çok geçmedi 1-2 gün sonra selçuk'tan bi telefon geldi ve izin işini ayarladığını söyledi (nasıl olduğuysa şans ve babamın komutanla konuşmasınında etkisi var sanırım)bende hemen uçak bileti ayarladım ve ertesi gün akşam 23:00'de abimi buraya getirdik ama geldiğinden aileden kimsenin haberi yoktu güzel bi süpriz oldu yani...
Buarada şerif,serhat ve benim daha önceden yapmış olduğumuz ortam planları vardı ve çok geçirmeden faliyete koyduk.Bakalım daha neler olacak abimin burada olduğu süre içerisinde ...


O geceki fotoğraflardan seçtiklerim....

Yorumlar

Hakan Uygun dedi ki…
Öncelikle Selçuk'a iyi izinler diyeyim. Umarım sen askerdeyken o da bu kadar çalışır :)

Ardından blog'un hayırlı olsun diyeyim. Ve hemen sana bir iki tiyo vereyim. Yayınlamak istediğin fotoğrafları bu iş için kurulmuş olan sitelerden birini kullanarak yayınla. Özllikle sana flickr'ı tavsiye ederim.

İkincisi blog kardeşliğine üye olmanı öneririm.

Son olarak blogger ayarlarından yorum kontrolerini açsan iyi olur derim. Bu şekilde bir dolu spam yorum alacaksın şimdiden söyleyeyim.

Herkeşlere selam :)
Serkan Can dedi ki…
Saol hakan abi,butür uğraşları sevidiğim için sonunda bi blog hazırlamaya karar verdim daha önce biçok site hazırlayıp kapattıktan sora sonunda bunda karar kıldım ... :)

Buarada blog um için vermiş olduğun tavsiyeleri yerine getirmeye çalışıyorum takıldığım bazı yerler var ama çözebilirim sanırım artık çözemezsemde başına ekşiycem kişiler belli zaten... :)

kendine iyi bak görüşmek üzere...